Cautare

350 de rezultate pentru "caii liberi" (5.73 secunde)
Dupa pozitionarea sa din ultima perioada, este de asteptat ca eforturile investitionale ale dlui George Soros sa creasca, astfel ca ong-urile si tinerii frumosi si liberi ai societatii deschise, educati la CEU Budapesta, sa capete un nou avant financiar.
"Sint liberi sa faca proiect. Ca sa se aprobe este insa necesar sa se intruneasca doua treimi din voturi ", afirma Constantin Contac.
Nu va cere nimeni nimic altceva decit sa credeti ca sinteti liberi sa aplicati legea. Este apelul - scuzati-ma ca il spun, ca il formulez dramatic - al sefului statului catre corpul de magistrati al Romaniei, prin care atentionez ca aveti soarta tarii in mina.
„UE reprezinta un platou mare pe care fiecare tara aseaza mancarea traditionala” Liberalul Puiu Hasotti le-a vorbit tinerilor aspiranti la titlul de politicieni liberali, „tineri mai europeni decat generatia mai in varsta, mai liberi“, dupa cum i-a descris Hasotti, despre principiile fundamentale ale liberalismului si despre Europa, reforma prin mentalitate si asumarea valorilor europene.
• Premiul "Rezistenta din muntii TVR-ului" A fost acordat "celor 300 de jurnalisti din TVR care au curajul sa lupte pentru dreptul de a-si practica profesia liberi de orice influenta.
„Nu va exista un vot, dar toti cei prezenti vor fi liberi sa-si exprime parerile. Multi membri ai Cabinetului au dovedit ca fac fata cu brio sarcinilor incredintate“, a spus presedintele PNL.
In alta ordine de idei, finantarea cultelor religioase nu contrazice cu nimic democratia, liberatea religioasa sau libertatea de constiinta. Cetatenii sunt liberi sa creada in ceva sau sa nu creada, sa-si manifeste credinta sau nu etc.
Ne-ar fi sensibilizat prea putin sa auzim de la ei aceste lucruri, dar ne-au aratat ca Dumnezeu este milostivire imensa fata de fiecare om, ca ne deschide poarta iubirii sale indiferent de cat de multe au fost abaterile noastre de la calea sa, ca el este intelegator cu slabiciunile noastre, ca ne vrea liberi si fericiti in adevar si iubire, ca adevaratul sens al vietii noastre il include pe Dumnezeu si mantuirea Fiului sau, Iisus Hristos.
Martin Heidegger remarca odata ca suntem liberi sa devenim noi insine indata ce infruntam moartea si anxietatea provocata de ea.
In ceea ce priveste statutul juridic al celor doua asezari medievale de la cotul Borcei, documentele vremii le incadreaza in categoria satelor dezvoltate pe mosii boieresti, ceea ce nu le dadea dreptul la desemnarea unor organisme de autoconducere, ca in cazul satelor de oameni liberi care erau conduse de Sfatul celor buni si batrani, dupa Legea nescrisa a pamantului.
Mai mult, se pare ca semintele de struguri contin o anumita substanta cu rol important in combaterea radicalilor liberi si in reducerea severitatii astmului alergic.
In scurta vreme, grecii liberi plateau taxe mai mari decat fratii lor ramasi in Imperiul Otoman si bodoganeau ca au inlocuit turcocratia cu bavarocratia.
Voi, occidentalii, sunteti prea liberi si tocmai de-aia trece viata pe langa voi. Voi cautati persoana perfecta si de aia ramaneti singuri pana la 30, 40 de ani.
https://www.ejobs.ro/.../romani-implicati-si-liberi/860923 Don Pedro: Sigur ca da, Johnnie. Dupa parea mea si am mai spus asta, chiar cand au izbucnit masiv protestele, ca PSD a cam pierdut jocul.
Aceeasi tehnica, aceeasi strategie este utilizata si aplicata astazi prin intermediul scolilor sorosiste, care fabrica pe banda rulanta noi revolutionari de profesie, oameni liberi si frumosi, spirite libere si universale, adepti ai stupidei lipse de prejudecati, ai dezinhibarii totale si acceptarii neconditionate a noului, spre o perfecta si idilica lume noua, fara frontiere, fara natiuni, fara traditii, fara preconceptii, in care oamenii doar sa se iubeasca si sa fie fericiti, Lumea noua.nnIdeea lui Lenin a fost ca masele imobile aveau nevoie de un corp de PERCEPTORI ai revolutiei care sa le insufle ardoarea necesara, prin orice mijloace.
- Cica Rares Bogdan a zis ca se duce sa-i intalneasca pe dacii liberi. Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii?
Cum sa schimbe atunci limba dacilor liberi, din celelalte sase parti ale teritoriului? Acestia vorbeau limba romana! Doar erau pe acelasi teritoriu.
Turcii isi redescopera istoria si sunt mandri de ea. Isi redescopera traditiile si se pot bucura liberi de ele. In mare, aici bate Erdogan:
Acest titlu este onorant pentru Johannis, pentru ca este la acelasi nivel intelectual cu tinerii frumosi, liberi si, neaparat inteligenti.
Am devenit liberi in a alege in cunostinta de cauza si am platit pentru alegerile noastre personale sau colective, ne-am trait vietile intre iluzii si deziluzii, intre impliniri si neimpliniri.
google-analytics.com